A' & H'

Nu har vi kommit hem efter en dag skidåkande, det har varit naaajs men är trötta i hela kroppen och snopppen. Ikväll blire god maaaat, och imorgon blir det fondue med hannis familj, fan vad livet leker asså. Nu ska vi iallafall kolla på ett program som heter Minuten, är fan skojsigt. Pyyyss på alla våra vänner och alla som vi känner.

S' tillägnat Agnes Rosberg

detta inlägg är till min fina vän Agge som sitter i en reception och har lite tråkigt. hon har läst alla bloggar man kan tänka sig så hon bad mig göra ett litet inlägg, och eftersom att jag är så himla snäll så gör jag det! :) hahah.

just nu ligger jag och kollar på O.C och väntar på att Agge ska sluta, ikväll ska vi beställa ringpizza och kolla på vänner! himla mys kommer det bli.
nu ska jag fortsätta att kolla på O.C! hoppas att inlägget duger Agge ;) hahah


tråååååååkigt najs med sommar!


pusssss

S' H' jag fryser ju som en skåning i norrland


vi har nu suttit i 4 timmar och pluggat röööven av oss, två prov på torsdag vettni! under tiden har vi också hunnit med att tona hannas hår mörkare och sedan lockat det! hahaha, men hon såg ut som en medelålders tant så tyvärr inga bilder på det! hahahah. nu ska vi fixa lite te och sedan fortätta med plugget! wish us luck ;)

pusssssssss 

A' sleepless

Detta är vad jag ska göra nu, sova! Fast inte på golvet utan i min underbart sköna säng...pyss

A' escape me

Imorse blev jag väckt av att agnes och hanna kommer in och jag blir kliad på ryggen och armarna, helt underbart. Sen hade dom gjort våfflor till frukost. Dom hade varit uppe sen typ tio och städat allt. Och dom lät mig sova och sen bara gå upp och sätta mig och äta en underbar frukost. Dom är så fina, gillar dom stark!
Tack brudar! Pyss

A' money can´t buy us happiness

Igår blev jag firad av väldigt fina flickor som jag tycker mycket om! Dom hade fixat massa goda saker som tårta och finfina bakelser så överraska dom mig när jag kom till agnes och elin. Blev jätteglad, fint gjort av dom! Så det blev massa skratt, massa dans och massa kääärlek. Jag hade en väldigt fin och rolig kväll, fast jag mådde lite dåligt vid mitten av kvällen, hah. Sen så skulle en lite pöjk komma till oss, han bor åt helsike så det tog ett tag. Hans mobil dog och jag och agnes sprang till centrum för att hitta honom. Men där var det helt dött. Så jag tog bussen tillbaka och av en ren slump så gick jag hem, agnes tänkte att han kanske gått dit. Så när jag kommer dit så är han där. Han frös så himla mycket och han hade gått från centrum, stackarn. Så vi gick hem då till agnes där det var några brudar kvar. Så vi satt och snackade och skrattade till klockan fyra på morgonen. Sen följde vi med pöjken till centrum där han skulle bli hämtad. Sen gick vi hem och la oss, nog det skönaste jag gjort på länge. Så jävla varmt och skönt så att jag somnade på två sek...

♥Tack för en underbar kväll! Älskar er♥

H' vem i helvete uppfann skolan?

Helvetes jävla plugg! jag orkar inte, vem fan bryr sig om hur öknar uppstår eller vad kustklimat är? inte jag.
Sov vädligt bra i natt brevid en fin vän men jag vill inte påstå att vi tog en sovmorgon direkt. Vi sov knappt fem timmar. Så jag är väldigt trött nu och så plugg på det! Fin kombo. Jag tror jag snart skiter i detta och lägger mig i badet.

ibland vill man ju bara vara liten igen asså och slippa detta plugg!



H' headbang

Gud vad jag tycker om er b-rudar. Ni är grymma!





bilder snodda från agnes och amanda, ihih


A' Love


Den här killen är en riktigt skön prick, han gör mig glader! Och nu ville göllet vara med i våran blogg med de 20 charmigaste bilderna jag hittade på honom. Och detta blev resultatet. Han är så söööt så. Puss på dig Love!

A' true love

Är så jävla glad för att du finns i mitt liv hjärtat. Tror inte du förstår hur mycket du betyder för mig. Du har funnits för mig hela tiden. Vi har delat jobbiga och svåra stunder tillsammans, men också roliga och helt underbara stunder. Vet inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv, skulle aldrig kunna leva. Du gör min dag, du gör mitt liv. Min kärlek till dig är obeskrivlig. Krävs mer än några meningar för att förklara. Skulle kunna sitta i flera år och skriva, skulle ändå inte räcka! Tror inte du förstår, men du är så sjukt älskad och beundrad av mig, du är så stark och så jävla bra. Tack för att du finns, och för att du är du. Fan asså, du betyder allt hjärtat...♥♥♥♥

A' knock you down

Tröja från gina, 149 kronor. Blev kääär i den, älskar färgen också!

Också från gina, 299 kronor. Har letat efter den sen jul, och nu har jag äntligen hittat den i rätt storlek!

Är väldigt nöjd med mina köp idag! Tycker om min fina vän agnes också som lånade mig pengar så jag kunde köpa det. Är ju helt broke nu, eftersom jag piercade mig så har jag inga pengar, Käner mig helt handikappad utan pengar. sick.

A' facelook och facebook

Såhär såg man ut idag då. Ser inte så bra men en tunika från gina. Och lackleggings. Mycket chilliga kläder, och mina mysiga uggs är på idag också. Myyyysoutfit.

A' nanananana come on

Kom nyss hem från täby med denna snygga brud. Vi gick dit efter skolan och åt maaaat och köpte lite saker. Aggen köpte smink och jag köpte två tröjor, fett happy! Är jäävligt trött så blir att sova tidigt ikväll asså. Var as trött imorse, så sjukanmälde mig på första lektionen och kom på nästa lektion, det var awesome! Nej nu ska jag hjälpa papi med maten. Bloggar sen igen. Pysss

H' varför inte köpa en sjuttiotusen kronors dator?

När jag ändå är hemma och sjuk. Varför inte hälla kokhett te över min dator då?
Detta är precis vad jag har gjort. Jag är så jävla klantig klumpig osmart och allt såntdär man kan tänka sig.
Hur lyckas man alltid? jag förstår faktiskt inte.
Nu har jag både smält min dator med skrivbordslampan och hällt te över den på mindre än två månader. Tror inte den mår riktigt bra.
Men iallfall nu kan jag inte trycka på någon siffra eller göra utropstäcken eller trycka på upp pilen på grund av te insidenten.

Är det någon utav alla er tiotusen läsare som har varit med om liknande och fixat det? som kan ge mig råd om hur jag ska göra för att på knapparna fungera igen?

Hoppas Hoppas pappa kan fixa detta när kan kommer hem


H' min babe

I dag fyller en väldigt viktig person i mitt liv år, hon är bra på alla sätt och vis. 
Amanda Fellenius, jag älskar dig fina vän



S' älskar dig

GRATTIS ÄLSKLING!






Du är så jävla bra!


pusssss


A' happy

Inte långt kvar nu, fem minuter...

A' love

Alla hjärtans dag idag dåå, hoppas alla får en as najs dag!

Längtar tills imorgon också, för då fyller jag 17 bast. Hoppas den dagen blir ännu bättre. Puss på alla!

A' f*ck off

SL kan köra upp nåt i röven asså! Fick stå och vänta typ en timme på bussen när jag skulle hem och när busshelvetet väl kommer, så kör den bara förbiii! Asså jag ska fan ha cash av dom för att dom är helt slut i huvvet! asså lackar! MEn nej, nu skiter jag i det för nu ska jag kolla på film. hejdå.
haha, passande bild. svar nej..

S' linslusar




himla kul man kan ha med en webcam! hihi

pussss

H' "det är ju cancer"

I dag är det den 12 februari och för exakt 20 år sedan föddes det en liten flicka vid namnet lina som kom att betyda otroligt mycket för många människor. I dag skulle du ha fyllt 20 år! Saknaden är obeskrivlig.
Hoppas du har det bäst där uppe fina kusin för det är du verkligen värd.
<3


jag har världens bästa släkt.


S' happy birthday

GRATTIS PÅ 11-ÅRS DAGEN FINA LILLASYSTER!






pusssssssss


A' yeaa

Vi har nyss spelat match. Och vi vannn!!!!! Så jävla skönt. Vi ledde hela matchen, sen när det var 40 sekunder kvar så gjorde töjnan 3-3. Men sen när det var 20 sek kvar så gjorde jag måååål! Fett happy! Så vi vann, och är ett steg närmare slutspel, aaas najs.
Ska snart till min morbror och hans girlfriend. Dom har nyss flyttat till v-tuna så dom har nån inflyttningsgrej. Sen ikväll vet jag inte var som händer. Men bloggar sen igeeeen. pyss

A' godnattttttt


Älskar dig bästavän

A' this love won´t die, ever





Nu ska jag och min fina vän sova. Match imorgon, taggarååå!

Har haft en myyysig dag. Även fast den inte började någe vidare. usch. Nu ska vi krypa ner under varma täcket och sovaaa. PUSS


H' klagoinlägg

Jag har känt nu i två dagar att jag inte varit helt på topp. Har känt mig jättetrött (sover alldeles för lite) och sliten. Både fysisky och psykiskt. Jättekonstig känsla faktiskt. Och nu är det ännu värre! Vet inte varför eller vad det är som pågår men jag ska iallafall ta det jääävligt lungt ett tag nu så får vi se om jag mår bättre. Hoppas på det!



Skulle kunna göra precis ALLT för att få komma tillbaka till paradiset just nu!

A' dreams came true

Ah bilderna blev fuckade, men whatevvah?!
Detta är vad jag har gjort idag, har haft en veldans skojsig dag. Mucho kul. Imorgon är det två prov för mig, taggarå! Fett med kul! Svar nej. usch. Tänkte typ sova snart, är aaaas trött. Men det är ju kul att folk bloggar i den här jävla bloggen -.-
Godnatt

A' baby what if?

Det här är det jobbigaste jag varit med om. Har inte ätit riktigt mat sen i fredags, jag håller på att dööö rent utsagt. Men det är ju tur att man blir proppmätt på lite yoghurt. Min magsäck är inte stor asså. Nä längtar tills jag får börja äta igen, för det här är rena helvetet!
Har iallafall varit ledig från skolan idag och igår, as skönt! Men imorgon är det på´t igen. Och då har vi matteprov som jag längtar otroooligt mycket till. Svar nej. Men jag har typ nyss gått upp så ska äta nånting, ah eller äta är väl att ta i. Ska ta nåt som man kan käka med sugrör -.- Inte på bra humör asså. Skriver kanske sen. Pyss

H' fighting

Först en timme på gymmet och sen 45 minuters bodypump, fyfan vad vi är bra Amanda!
Men nu är jag helthelthelt slut i hela kroppen!!


A' a moment like this

Klicka här för att se videon när jag piercar tungan. Jag ser ju rätt trååååkigt rädd ut asså. hah.

A' yea

I made it..

Nu är det done. Det gjorde inte alls ont, men var sjuuukt jävla rädd asså! Satt och klämde hannas hand som fan. Men är as glad att det är gjort nu. Så här sitter jag med ljummen soppa som är silad. Det är det jag får leva på i tio dagar nu. Kanske en ny diet? Kommer nog gå ner några kilon på dom här två närmaste veckorna. hih. Kanske lägger upp videon som hanna filmade med min mobil när han tog, kanske sen. Pysss

H' it's stuck

Har haft en himla mysig kväll med riktigt fina tjejer. ni är så bra
Nu taggar vi om till morgondagens yoga/match/klädstångssköp och festligheter. Grymt tagg!
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen.



Puss

A'

Anonym om A' 1joy:
vart ska du pierca tungan?!?!

Jag ska pierca tungan i upplands väsby på teds tattoo! :)

A' fading


Idag blidde re ägg på rasten med eggman och sofia! Det var kuligt värre.

A' 1joy

Nu ska vi vara lika coola som alla andra och köra hiss- och disslista. Fett kul ju.


* Solsidan- Solsidan är ta mej fan det bästa programmet som har gjorts. Det är så jävla klockrent, allt! Rakt igenom. Den är en hedersstund på söndagar när det går. Nä, kärlek till det asså.
* B-day snart- Jo, om mindre än två veckor fyller jag 17 år. Och sen är det ett år kvar tills man är 18. Och då ska jag och brudarna bila genom massa ställen, det kommer bli sjukt nais!

* Jobb snart- Det är rätt tråkigt najs att jag kanske ska få jobb på donken. Hah, jag vet inte bästa kanske. But still, jag behöver pengar som fan! Min systers boy, hans bror är typ chef på donken vid centralen, så han kanske har en varsin plats åt mig och agnes. Så det skulle vara sjuuukt jävla najs!
* Eminem- Till sist skulle jag vilja hissa eminem, han är så sjukt jävla bra. Hans musik, hans texter ah allt! Så jävla fina och grymmaaaa! Lyssnar fan på honom varje dag. Grym jävel asså!
* Kissie- Jag vill dissa kissie för jag gillar inte den bruden för fem jävla öre. Hon är en dålig förebild, hon leker så jääävla mycket och hon provocerar så sjukt. Och keff på att photoshop:a också. Nä, keff brud asså.... suck.
en riktig skönhet om jag får säga det själv...

* Vädret- Är så jävla pissigt väder ute just nu asså. Blir så trött. Fan halt, kallt och blåsigt. Inte en siffra rätt asså....usch.
* Amanda och Hanna- Till sist vill jag dissa hansi och amandi, dom bloggar ju något för fääärligt dåligt. Fan synd, för jag tycker det är kul att blogga, och det är så fult om det bara är jag som bloggar. Som om jag inte har nåt liv typ. hah. Men när dom väl bloggar så blir jag glader... Men älskar dom ändå, även fast dom är keffa på att ta sig tiden och blogga. Men pyss på dom.

Det var allt för mig, tack och hej!

H'

Anonym om H' thank you:
Vart ska ni köpa gymkort? :)

Vi ska köpa gymkort på gym o sim! :)

S' funny girl

jag och amanda sitter och pratar om att hon ska ta hål i tungan imorrn och så säger hon: vi måste äta på donken imorrn för jag måste bli proppmätt för jag kommer inte kunna äta nåt sen!!!

HAHAHAHAH, SÅ JÄVLA KUL! det kanske inte låter så himla skoj men det var det! lovaaar ;) hihih. jag var bara tvungen att berätta det ;) hahah.



hon är bra rolig den där tjejen!


pussssss


A' fo real!

Imorgon smäller det, och då menar jag då SMÄLLER det!!

A' time

Nu är det så här, att jag har aldrig nåt att göra på kvällarna. Så skulle vara sjukt najs om ni tipsade om några bloggar. Om du läser vår blogg, och har en egen. Släng in en kommentar där du skriver din blogg, eller nån annans. Då skulle ni verkligen rädda min kväll. Pys på er!

ungefär SÅ kul har jag just nu...

H' thank you

Dålig uppdatering på oss! Inte bra, inte bra. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skiva, det är så tråkigt att alltid skriva i dag var jag i skolan och sen pluggade jag och o.s.v.
I morgon ska jag till tansläkaren för övrigt, hatar att gå tandläkare och doktorn. Men jag får gå från skolan och sluta tidigare, så det är skönt.
En annan trevlig sak som händer i morgon är att jag och amanda ska köpa gymkort!!!!!! kommer bli awesome. hoppas bara på att man använder det mycket, det tror jag!
Nu ska jag titta på en film och dricka teeeeeeeeeeee.
Pusss


A' not so bad

Vakna.skolan.leka med moa.kolla på rebeccas uppvisning i skolan,dom var fett med bra.ätit.duschat. nu, sova. PYSS

A' yeslådda

Keffa vi är på att blogga asså! Men titta inte på mig fan. hih.


RSS 2.0