A' Dreams do come true

Sitter hemma hos malle och kollar på a cinderella story, den är fan kiiing! Chad är ju rätt trååååkigt snygg, dör lite smått. Sen ska jag och malle hitta på nåt skooojigt. See yaaaaa

A' hold it

Igår hade jag en treeevlig kväll. Började med att jag, malle, jonte och love var i centrum och fixa lite grejor och köpte mat. Sen gick vi hem till lovis och gjorde tacos. Jag var kvinna så jag fick skära alla grönsaker, tycker iof det är ganska kul så det var...ruuligt! Tills jag skar mig rakt ner i fingret och började blöda som fan. Har fortfarande sjukt ont, har nog aldrig skurit mig så djupt. Men maten blev mycket gooood, så det var ju tur. Sen kom det dit lite fler folk, och det var kuligt! Senare bar det av till odenpland för lite kvällsmaaat. Det var narrebarre! Sen pkte vi hem och sooov, för vi var rätt tråkigt trötta!!
Idag har jag bara chillat, varit hos farmor som fyllt år också. Stoooort grattis till henne!! :)♥
Några bilder från igår..






♥och idag fyller också min vovve sju år, älsklingen min ♥


H' legat sövd på akuten, varit död i minuten



sitter och rensar bland mina smycken och det är en rent helvete, har vekligen alldeles för mycket!

S' burlesque


har haft en mycketmycketmycket bra dag och kväll med fina vänner! ni är så himla bra. nu är jag galet trött så jag tänkte krypa ner i sängen ;)


puss och godnatt


H' awesome

Jag är glad för att jag ska få ett gymkort och på söndag ska jag och mamma åka och köpa en klädställning och för att ni är

jävla
bra!




A' nästa fredag smäller det!

Nästa fredag smäller det antagligen till på teds tattoo i väsby. Då jävlar blire tungpiercing. Fy faan vad jag längtar! Men ändå inte, kommer dööööö! Men efter kommer jag vara överlycklig asså. Fy faan, aaas taggad!

Tunga - Läkningstid 3-8 veckor

  • -Undvik varma drycker, kryddstark mat, tobak, alkohol och annat som kan irritera under de två första veckorna.
  • -Efter intag av annat än vatten skölj med salt vatten.
  • -Tugga EJ tuggummi. Borsta av den undre kulan vid tandborstning för att ta bort eventuella beläggningar och tandsten som kan bildas där..
Kul, vissa läkningsregler kommer bli svåra. Men jag kommer fucking kämpa, för vill det så jääävla mycket!

A' hold it against me

Var på bio igår med klassen, vi såg the tourist. Den var ganska bra, men höll på att somna flera gånger för jag var så jäääävla trött! Efter det så träffade jag nettiboy i stan, och vi gick och åt och bara chillade runt i nån timma. Sen åkte vi hem till mig och satt och prataaa och kolla film. Det var riktigt mys! Sen när hon gick hem gick jag och la mig för jag var as trött. Sen idag har jag sovit heeela dagen. As skönt, länge sen jag fick sova ut så mycket känns det som. Men nu kom mami hem så nu ska vi äta. Pyssss

H' hon drar hem till hästen



Jag och Amanda har lagat en väldigt god lunch (om man bortser från dom torra räkorna)
 men det var gott iallfall! Snart ska vi på bio med klassen.
ching

A' you took the time

Kom hem för inte så länge sen, har varit i stan med frida och janiiiine. Började med att jag och frida gick till janines skola, daaaamn vad snygga killar det finns där asså. Sen tog vi bussen till slussen, rimma, och åt dooonken. Vi var fett hungriga. Vi satt där i typ två timmar och satt och snacka. Det var myyys. Sen åkte vi till t-c och hade lite skojjjj, hemliiis vad som hände där. Sen åkte vi hem. Och nu ska jag gå ut och leka med love. myyys.

H' the lazy song



jag vill så himla gärna ha en såndär klädstång i mitt rum!!!!!

A' fucking perfect to me

Har precisus kommit ut ur duschen, det var narre barreee! Jag har dansat idag igen, och det var suuuuperduuuuper kul! Måste plugga geografi snart också, kanske bra att börja snart eftersom vi har prov imorgon. Denna dag har varit braig tycker jag, mycket skratt!! Me like

Här är lite pics från dagen..
1joy


Jag och min bebi.

c00la killar.

tuffingarrrr.

Love är allt bra fin han.


Det var allt för mig, tack o hej!


H' thinking



jag tänker aldrig på att jag faktiskt är tvilling. det är ganska coolt egentligen om man tänker efter, även fast det  typ inte är nån skillnad mellan tvillingar och andra syskon. men du föddes precis samtidigt som mig och är nog den som känner mig allra bäst!

H' trodde inte det fanns såna som dig

Jag mår så jävla illa och det har jag gjort hela dagen! Vet inte alls vad det är, men jobbigt är det iallfall. Därför kan jag inte koncentrera mig på pluggeriet, så jag tror jag lägger det åt sidan och snart sätter på en film och försöker rida ut stormen, haha!


Alltså herregud vad ful!!! haha, och det är bara lite mer än 1 år sedan.


S' wanna have fun

jag måste vara universums sämsta bloggerska! hahah.
hanna gick nyss, vi har pluggat lite inför geografiprovet imorrn :) vi pluggar bra tillsammans. hihi. skoldagen idag var ganska seeeeg. gjorde två prov, ett gick bra och ett gick mindre bra :) hahah.

min helg var förövrigt mycketmycketmycket bra! :) har så himla fina vänner.

nu ska jag fortsätta med geografi plugget, kanske gör ett till inlägg senare ;)



bilder från helgen






pusssss

A' we´re in it to win it



Så här ser det ut i serien dåraaa. Vi ligger fan fyra med inte så många poäng efter dom som ligger över oss. Är fan stolt, vi spelar fan i högsta divisionen. Riktigt braigt! Vi spelade två matcher den här helgen, vann bådaaa! Happylicious! Gjorde två mål, ännu roligareeee!

Vi ska fan vinna hela skiten, är fan as taggad!

A'


Hängde nyss med dom här coola grabbarna, dom är roliga dom. Vi chillade och kolla fiilm och hade det bara allmänt kuligt! Ser dom inte så ofta längre, så gäller att passa på asssåe. Tänkte iallafall snart sova, är ganska så trööött. Och är as taggad till skola imorgon, eller!? hell no! Pallar inte, tre prov den här veckan. kul.....

A' all of the lights


Att plugga i badrummet funkar alltid bäst.
Hannsipannsi drog nysss. Vi har pluggat och lagat god mat. Haft riktigt myyys. Mina päron kommer hem typ tolv inatt, dom har varit i värmland och kollat på min syrras match, så har bott själv i helgen. MEn igår sov agnes här med mig, så snäll som hon är. Och idag höll hanna min sällskap. Och snart kommer jesper och mathias hit, dom är så snela såååå. Vi ska nog kolla film och snacka massa skiiiiit. Men nu måste jag gå ut med vovvarna innan dom kommer. Pyssss

A' fekke assåååå


Det har varit en sjukt rolig kväll, nu ska jag sova för jag är aaaas trött och har match imorgon. Lär gå bra, jag lär må bra. Pyssss

H' basfiol

Kom nyss hem från en väldigt mysig kväll som började hemma hos agnes pappa med amanda, agnes, carro, agnes, sara, amanda! Vi lagade en väääldigt god mat + efterrätt, gud vad kvinnorna är så duktiga i köket (själv är jag urusel och höll mig mest till salladen) sen spelade vi spel och satt och pratade!!
När vi hade varit där ett tag mötte vi upp en liten fröken vid namnet rebecca och fortsatte sedan kvällen hemma hos sara, det var mys! ni är så himla bra mina vänner.

Jag måste bara säga att jag verkligen hatar att bo så "långt" bort från alla andra, haha! Asså jag bor verkligen totalt off, så sjukt jobbigt ibland. Fick ett litet mindre damp utbrott på min fader pågrund av det i dag när jag skulle hem. Först skulle jag sova hemma hos agnes men sen blev det inte så, bland annat kom jag på att jag och min käre moder skulle åka till täby ganska tidigt på morgonen så det skulle bli lite jobbigt. Men det kom jag på lite sent, för när jag efter mycket om och men bestämde mig för att ta en buss till centrum och sen där skulle min käre pappa möta mig (som förövrigt låg och sov när jag ringde, så det kändes inte så snäll, haha) men när jag var halvvägs till bussen insåg jag att jag inte skulle hinna så jag fick vända och gå tillbaka till sara. på vägen ringde jag amanda och frågade om det möjligtvis inte var så att nån skulle hem så jag kunde ha sällskap av nån en liten bit eller vänta med den på nästa buss eller nått och det slutade med att jag och amanda gick mot norrgården och där skildes våra vägar, hahaha! nejmen där väntade vi ett tag för jag ville att pappa skulle ha hunnit gå en lååång bit innan jag började gå (vågar verkligen inte gå långt själv på kvällen mesig som jag är) Tillslut mötte jag min fader och nu har jag varit hemma ett bra tag!



jag hade lite bildbrist som ni kanske ser. Så jag visar en bild på en vänlig själ som gick upp ur sängen för att möta sin lilla dotter, ihih!

natti


A'


Säger godnatt med en bild på mig och lovis från nyår. Puss och godnatt!

A' higher of the ground


Såhär kul har vi på våra träningar, jupp jupp! Min kropp ser heeeelt jävla fuckad ut, men yäyä!

Träningen sög iallafall, det är fan inte lika roligt att spela längre. Synd, för jag tyckte det var stört kul förut. Kanske finns en anledning att jag tycker som jag tycker just nu. aja, skitsamma. Imorgon är det fredag, ska bli jävligt skönt. Hoppas fan det händish nåt kul i helgen dåe. Två matcher iallafall, det är ju sådär soooft. Ska fan kötta i helgen asså, nu jävlar! Nu är jag huuuungrig! pys

H' bree

Som amanda nämnde tidigare var det väldigt många människor som ramlade i centrum i dag på grund av isen. Så var det även när jag, amanda, agnesx2 och simon var där. hahahah,  men först var det en gubbe som tappade sin plastpåse säkert 20 gånger och varje gång fick nån komma och hjälpa honom att ta upp den och så 10 sekunder efter tappade han den igen, hahaha. han stog och sa påsejävel varje gång den ramlade i backen! Sen vad det en kille som verkligen bokstavligttalat ramlade så att benen kom och var över huvudet! hahah, fyfan vad det var kul! Ni kanske inte fattar ett skit med det var såååååååå kul.
Tänk så kul man kan ha på vägen hem!!!



Några av smycken jag köpte i thailandia.

A' säg walla.


Man kan ju inte alltid vara mogen asssss.

A' get by


Svar: Nej.
Skit söt tjej som alltid blir bra på bilder....eller? Vad fan är problemet med att se lite normal ut liiiiksom!

Kom nyss hem från skuuula, så här såg man ut idag dååå. Chillerillmeddill. Vet inte när dom andra slutar med jag och mauiii åkte hem innan för vi hade inte pluggat till provet. Vi ska göra det nån annan gång istället, typ. Jag och mau hade det gaaaaal1 roligt i centrum. Vi satt och väntade på bussen och massa folk gick förbi. Var säkert 10-20 pers som halkade och låg på marken. Ah, asså det här var roligaste dagen på länge. Kuuuunde inte sluta garva asså, daaamn! Nej nu ska jag ut med hundarna, shuuuueeiiii. Pysssss

A' true love


Är så glad att jag har fina vänner, jag är verkligen lyckligt lottad. Det här är två av mina absolut närmaste vänner, dom är fina och ställer ALLTID upp för mig. Jag älskar dom så mycket så det gör ont, helt sjukt. Hoppas jag är lika nära med dom om tjugo år som jag är nu, skulle verkligen vara en dröm som blir verklighet...

S' indestructible



har suttit och pluggat röööven av mig i en himla massa timmar nu så imorrn kommer jag äga på företagsekonomi provet! eller? hahah. nej, men lite bra borde det gå iallafall :) nu när jag är klar med det här är det bara börja med spanskan... jag älskar skolan.

nej nu ska jag begrava mig i böcker några timmar framåt! kanske gör ett till inlägg senare om jag överlever..

pusssss


det här vart ett rätt roligt inlägg förövrigt, handlar ju bara om skolan! hahahah


A' overthinking leads to negative thoughts


Sitter här och chillar gal1 i min onepiece, inte den  snyggaste bilden. Så därför hade jag lite kul med deeen.

Har iallafall precis vaknat, somna dirr jag kom hem efter täby. Var där med min älskling. Det var mys! Imorgon har vi prov, vilket inte är lika mys, har inte pluggat ett piss. Som vanligt dåra. Vette f**n hur jag ska göra assåå. Nej nu ska jag eta, för jag er jette hungrig. shue. pyss

A' highwon- från hjärtat


Är glad att jag har er, ni betyder

A' just keep it up


Nu ska jag ut en stund med mina fina mathias och min fina jonte. Behöver lite girltalk med dom en dag som denna. Pyssss

A'


Nu drar jag till skuuulan, shuuue

H' taljand

Nu finns bilderna från thailand uppe på facebook. Jag orkar inte lägga upp dom här, så ni får allt ta en titt där om ni nu måste, hihihi!




Fina släkt! Ni gjorde denna resa så otroligt bra på alla sätt och vis, den kunde inte blivit mycket bättre!

A' push it to the limit


Tog en mysig fika med en mysig flicka idag efter skolan medans vi väntade på tåget. Gud vad jag är lyckligt lottad som har så fina vänner. Som jag sa var det gaaalet kul på dansen, blir så taggad på typ...allt!!! gooosh, vill bara dansa meeeer! Är för övrigt aaas trött, ska nog ta en snabb dusch och sen gå o lägga mig, föck vad trött jag är. Men skriver efter duschen eller imrgon. Pyss så längeeee

A' if you really want more scream it out louder

Shooo, sitter på bussen på väg hem från dansen. Jaaapp, jag har börjat dansa igen. Faan asså, var som att komma tillbaka från det döda. Det är förens nu jag inser hur mycket jag har saknat det. Jag har iallafall börjat i malins dansgrupp, där sofia hellgren och sasha också går i, huuur kul som helst ju!! Ska iallafall fortsätta, och faaan vad vig jag kommer bli. Jäävlar vad dom satsar på det asså, kul för mig som är stel som en pinne liksss. Batteriet på min telefon tar snart slut sååå, dags att avrunda. Skriver och lägger in bilder sen när jag kommer hem. Puuuss o hej

A' make it, don´t break it


Idag har jag och aggis kollat på min sis match, dom var mucho bra. Dom vann med 8-6 över serieledarna. Riktigt skojig match. Efter det åkte vi med min bror och kollade på hj-match. Var också ganska kulig. Sen åkte vi heeeeem, ska typ duscha snart och sen sooova. Är as trött. Pyss och godnatt

S' today i don´t feel like doing anything
























bilder från när vi var i göteborg och spelade innebandycup :)


pussss


A' oh yes


Igår hade jag roligaste kvällen på länge med dessa b-rudar. Vi var och firade en bekants födelsedag, hon fyllde 50. Och det var massa roliga människor där, typ min bror och hans polare. Vi åt och hade trevlans sen när alla gamlingar hade dragit var det bara vi ungtuppar kvar och vi dansade och hade as kul. Hah, kan typ inte berätta mer för resten av kvällen är en hemlis så...stackars er. Snart börjar solsidan, längtar som faaan. Bloggar sen igen, pysssss.

A' I can´t stay on the ground


Han är ta mej faan snygg asså! Damn. Nån som inte håller med?

A'

fan vad trött jag blir på allt skit...

A' äntligen


Äntligen är vår älskling hemma. Har saknat henne så himla mycket, obeskrivligt. Puss på dig min fina!

PS: Väldigt gammal bild, för er som inte fattar.

H' thailand




H' home

Nu är jag hemma från paradiset. Det har varit så galet himlasuperduper bra! Om man ska klaga på något sä är det väll kanske vädret. Men även om det inte var sol varje dag så var det ändå skitvarmt, så det gick att sola och bada såklart.
I dag stannade jag hemma från skolan, kom hem i går vid 2 på dagen och har typ sovit 12 timmar på 3 dygn. Så jag känner mig helt slut i hela kroppen. Men nu ska jag kolla på en bra film och äta frukost.

Puss

ps.1 bilder kommer i helgen
ps.2 jag vill tillbaka nu

A' klockan två

Åh, hittade bilder på mig och malle för några månader sen. Den kvällen var gaaalet kulig. Min älskling!

inte för man ser så bra men..what evvaaah!?

A' coz I cant get enough

Idag mös jag galet med min elskling. Vi gick hem till agge efter  skulan. Mästerkocken gjorde pannkakor så vi åt massa goda idag, riktigt mys och riktigt gott! Sen när vi var proppis mätta gick vi och la oss i hennes säng och somnade bums. Jag mådde as illa, hade as ont i magen. Inte för att jag var mätt utan andra stuffs. Så jag låg och mådde as illa och kunde knappt röra mig. Ah ni b-rudar vet vad jag snackar om. Mamma kom iallafall och hämta mig. Så jag åkte hem och tog hundra ipren sen la jag mig i sängen. Är mycket bättre nu, men lär väl komma tillbaka om man har tur-.- Ska iallafall sova snart, vet inte om jag ska till skolan imorgon för jag har cp ont i huvudet. SÅ skönt att få sig en sovdag imorgon kanske. JA TACK! pyssssss

A' it has been so long

Ligger och kollar på hundtricket just nu, så jävla kiiing! As länge sen jag såg den fan. Jag och aggendaggen var och kollade på min sis match för inte så länge sen, dom vann med typ 23784783839 mål. Lite kuuuligt! Har fått igång min iphone på riktigt nu också, aaas najs! Tänkte iallafall typ sova snart, ska upp och åka skridskor imorgon på idrotten, kul-.- Nä inte precis! Kanske skriver igen seeeen. Pyssss

A' if you really want more, scream it out louder

Hann inte blogga igår för jag somnade typ halv åttaaaaa, fett skönt! Men nu jävlar! Vi kom ju hem från gbg i söndags, det var ta mej faan kul där med massa fina tjejor. Mycket myyysigt. Gick iof inte så bra i själva turneringen, vi förloraade i kvartsfinalen i A-slutspel. Vi var dock bara nio utespelare, så var lite tufft. Men sara var grym i mål, därför vi kom så långt som vi kom. Och för att vårt lag är så bra, och kämpar fast vi ligger under och fast vi är så få- En stor applåd. Gjorde också lagets första mål, känns bra asså! japp japp. Skolan har ju börjat också, fettt suuugigt! Orkar inte med massa skit asså. nej nje. MEn tänkte fixa med min nya iphone nu såååå, pyss!
Här är några bilder från gbg, hoppas det smakar.
Jag har också upptäckt massa saker, t.ex.....
....att det finns fina tjejor som man alltid har kul med.
....att agnes är en VERY sexi mama!
e
....att vi tillsammans blir ännu smaskigare. hih.

....att vi tre typ är bäst!

.....att det också finns andra b-rudar som är riktigt snygga, men tar en timme fför att sluta garva när man ska ta bild.

....att för andra tog det två sek.

...att det är gott med goda saker.

...att jag har världens bästa onepiece kompis.

....att det är kallt och blött att vänta på bussen i göteborg. Och att busschaffören var pantade i kolan, snacka om att vi lacka.

....att det finns världen sötaste syskon. (när dom inte bråkar)

...att det var VI som stog där för tre år sedan, i finalen. coolt som fan.

....och till sist, att jag har VÄRLDENS finaste lag.

Ja, lite bilder är ju alltid kul....hih


S' happy



trött men glad chey som efter en lång väntan äntligen har fått sin iphone!!! wieeeee, så himla glaaaaad :D nu är jag så trött så att jag snart somnar på datorn, hahah. så nu måste jag sovaaaaa :)

pussssss

A'


knas.

A' downtown

'

Snart ska vi alla b-rudar ut och äta maaaat.  Restaurang sista kvällen, naaaisigt! Vi ska eta på en kinesisk restaurang så ikväll blire suuuushi för min del. AWESOME!!!
Vi åkte för övrigt ut i kvartsfinalen idag, vi kom till A-slutspelet så vi är nöjda ändå. Plus att vi bara är nio spelare, såååå.... Men ska lägga ut massa bilder när jag kommer hem. Pyssis

A'

vill hem...

A' on the train

Sitter här on tha traaain. Det är najs, vi chillar galet. Jag sitter och tjattrar med Carro, janine och maddeee. Vi har inte kommit så jävla långt, typ två och en halv timme kvar. Tummen upp! Hörs mer när vi kommer fram. Shoooooo

haha, två amandor i ett nötskal


A' singing my song

Nu ska jag sova. Är aaas taggad inför imorgon! Och amanda...hoppas inte du sviker mig nu med att ha onepicen på tåget. Puss på alla. Bloggar nog lite från göteborg också, med massa roligt från min iphone. hih, fett stolt!
Ha det fint! ciaooooo

S' beautiful people

ojojoj, det är inte dåligt vad hurtig pez har vart! hunnit blogga och packat ;) bra jobb måste jag säga!

jag å andra sidan har inte riktgt kommit lika långt :) hihih. jag har bara hunnit proppa min ipod full med massa bra musik och sprungit runt och letat efter en bra väska att packa! hahah. vi ska ju som sagt till göteborg imorrn och spela innebandy cup :) jag spelar inte ens i vanliga fall men det var inte så många som ska med så jag ska spela! hahahah. hur det nu ska gå :P men det ska bli sjukt kul iallafall :)

nu ska jag hoppa in i duschen och försöka att packa! hihihi wish me luck! :)

pez förra året i gooooothia ;)



pusssss

A' finito

Har typ precis packat klart, fett stolt. Gick på fem röda. Nu ska jag nog bara packa ner det sista och kolla så att jag inte glömmer nånting, DET blir jobbigt om jag är flera timmar bort och kommer på att jag typ glömt min innebandyklubba eller nåt, skulle ju vara roligt! fan...nu måste jag springa och kolla så att den är med bara för deeee. hihi

A' cross the line

Någon mer än jag som såg på filip och fredrik när dom hade debatten med kissie och amir. Asså ah, jag bara garvar. Dom är ju RÄTT mogna asså. Jag dööör. Hur gammla är dom egentligen? Fula som stryk är dom också, synd att man inte kan photoshopa på tv asså. Hade blivit deras räddning. Ska inte snacka om att vara ful, man kanske inte är så snygg själv. Men jag photoshopar iallafall inte mina bilder. Bara att leva med hur man ser ut liksom...
Kolla på klippet här!

A' make it right

Har, för inte så länge sen, fått igång min iphone! Tog sin lilla tid för mig att fatta nåt, men nu är den i full gång. Känns jäääävligt skönt måste jag säga. Så har vi underhållningen imorgon på tåget också då, check. Ska snart börja packa också, men det är ju samma visa varje år. Börjar packa natten innan. Men bloggar nog sen igen innan jag går och lägger mig. Pyssi

A' sushi

Detta är vad min middag bestog av, SUSHI♥

Jag är så jävla stolt över mig själv. Har suttit och pluggat fleeera timmar idag. Har gjort klart allt som skulle göras. Är så jävla glad! Så nu kan jag åka till göteborg utan ångest. Tack gud! hih. Nej men snart ska jag börja fixa mig liteee, för jag ska åka och kolla på min systers match och eftersom hon spela på elitnivå så är det typ flera 12346736470236047 människor som kollar så därför måste man se någelunda bra uuut. Så nu måste jag taggish. pösz

S' dör lite smått

asså herregud jag tror jag dör av garv! hahaha. min lillasyster har fått massa saker från amanda som hon hade när hon var liten bl.a. dagböcker som amanda har rivit ur sidorna som hon hade skrivit på. nyss när jag var på mitt rum så kommer min lillasyster in och ba: kolla amanda har glömt att riva ut två sidor i en dagbok! hahahah, skämta inte att jag började skratta när jag läste det! jag försökte att ta kort på det men det syntes inte :( men på ena sidan stod det: "nu är jag ihopp med richad jag älskar honom mest i värllden. I LOVE YOU RICHAD." och på andra sidan stod det "imorgån ska jag pussa richad.!" såååå himla gulligt :) hon var typ 6 år när hon skrev det :) hahah.


det är tur att jag har dig!



pusssss


A' get by

Har precis raderat alla mina sms på mobilen...big step!

A' breathe slow

hah, sötaste tjejen i stan.
Söta Frida gick  nyss. Vi har myyysit, kollat på 6 and the city och snackaat, massooor! Hon är en mysig tjej den där. Var iallafall sjukt kul att träffa henne, var ett jävla bra tag sen...
Tänkte iallafall typ ta massa goda vindruvor nu och kolla ääännu mer på 6 and the city, sen sova. Är heelt slut. Imorgon blir det till att packa och köpa massa grejs. Vi hörs imorgon me think. pös

S' everything has a beginning



har tagit en liten paus i pluggandet för att informera er att jag lever ;) hihih. pluggandet går allt annat än bra, jag förstår inte varför det är nödvändigt att jag ska lära mig om molekylbindningar och grejer...det är inte direkt så att jag planerar på att bli en kemist eller nåt :P hahah. nej nu måste jag fortsätta :)


pussss


A' no more

YES! Har precis pluggat klart, jääävligt stolt över mig själv asså. Ska snart leka med fina frida också, ett jääävla bra tag sen jag träffade den söta saken. hih. Vi ska bara chilla och snacka massaaaa, har en hel del att berätta för den bruden. Vet inte mer vad jag ska säga förutom att....ah skriver sen igen. PYSSSSS

S' wrong in all the right ways


saknar min ploppis..


kom precis ut ur duschen och nu ska jag sätta mig och pluggaaaa! wohoooo. precis vad man vill göra på ett lov :) eller..? näää inte direkt men ibland så måste man ;) hahah. längtar inte till skolan assåååå, massa prov och grejer :( uschusch.

nej nu måste jag börja med pluggeriet ;) hahah



pusssssss

A' laugh out loud

En bild där jag klackish bollen, som janine tog idag på träningen.

Janine är för laat för att träna, latmask!
Jag tänkte iallafall gå och lägga mig typ nuuuu! Är jetetrött. Ska upp imorgon och plugga mera, skiiitkul! verkligen. Så vi hörs imorgon. Lär ju vara sista inlägget för idag. För amanda lär ju inte orka blogga. Hon är stöööörsta latmasken av alla. CIAO

A' old love never dies

Saknar dig min nettiboy♥

A'

Nu drar jag på träääääning!

A' my love

jag och aggis vakna nyss, gick och la oss vid fem. Jag är cp trött, och nu sitter mamma och väntar på mig. Hon ska hjälpa mig att plugga massa grejer som måste vara klara till skolan börjar. Och på torsdag åker jag till göteborg så måste göra det typ nuuuu! Längtar som faan till göteborg, vi ska spela gothiacup. Har varit där två år i rad nu och det är galet jävla kul! Första året vi var där, kom vi tvåa av 36 lag. Det är faan jävligt bra. Förlorade i finalen med 3-1, men dom var jävligt duktiga. Sen fförra året gick det käpprätt åt helvete. Vet inte ens hur långt vi kom, hah. Inte värt att minnas. Men det är grymt jävla kul att åka iväg med laget och bo på gothiatoweeeeer, myyysigt värre! MEn nu ska jag pluggishh. Shooooooo.pysss

A' firework

Nu drar jag till min älskling, har saknat henne dom senaste två dagarna utan henne. hih. Vi ska bara mysa och chilla. Kommer snart babyyyyyy. PYSS

A' hey 6i lady! -hellooo



Är hemma hos denna sexiga b-rud, ah eller har virt det i några timmar nueee. Vi har haft gal1 kuligt, as usuall. Just nu ligger vi i sängen och myyyyyyser, avis? Jag vet! Vi ska väl snart sova me thiiink, lär gå bra att komma upp sen. NÄPPP! Men nu ska vi knulla, shuuuuee!

A' knivell-kartellen



Ja, alla vet ju att alla killar lägger upp "kartell"- bilder, well.... here is the real deal!

S' raise your glass

 
 
 
 
 
 
firade nyår med en massa fina vänner och hade helt galet roligt!!! 2011 kommer att bli ett bra år, jag känner det på mig.


pussss


RSS 2.0